visibility Quick Look

Shoei SRL 2 kommunikáció

Shoei SRL 2 kommunikáció

Fogyasztói ár kedvezménnyel
Ár:119.900 Ft
Ár / kg

local_shipping Szállítás - Házhozszállítás GLS Futárszolgálattal 0 Ft

local_shipping Szállítás - Házhozszállítás MPL Futárszolgálattal 1.990 Ft

SRL 2

Motoros bluetooth kommunikációs rendszer a SHOEI GT-Air 2, Neotec 2 és J-Cruise 2 bukósisakokhoz.

Karcsú, könnyen beépíthető kommunikációs rendszer, kifejezetten az új SHOEI GT-Air 2, Neotec 2 és J-Cruise 2 sisakodhoz kifejlesztve. Csatlakozz vele akár 8 motoros társadhoz, hallgasd kedvenc zenédet vagy a GPS navigációs rendszer utasításait, a SHOEI SRL 2-vel minden egyszerű..   

Emeld magasabb szintre a motorozási élményt a SHOEI SRL 2 kommunikációs rendszerrel.

 

Kizárólag a Shoei GT-Air 2, Neotec 2 és a J-Cruise 2 bukósisakok számára készült.

Optimális integráció

A Sena és a Shoei által közösen tervezett SRL 2 egy kifejezetten a Shoei GT-Air 2, Neotec 2 és a J-Cruise 2 sisakra szabott kommunikációs rendszer (a vadonatúj GT-Air 2, a rendkívül népszerű GT-Air bukósisak korszerűsített változata). Az SRL 2 gyakorlatilag észrevehetetlen a sisak külső oldalán, és egyszerű 3-gombos vezérléssel működik.

 

A kommunikáció a mi erősségünk

Maradj kapcsolatban bárhol és bármikor.

A kettős Bluetooth chip lehetővé tesz akár 8 intercom csatlakozást, valamint egyszerre hallgathatod kedvenc zenéidet és beszélhetsz a barátaiddal az Intercom segítségével, az Audio Multitasking használatával. Amikor hang érkezik az Intercomon keresztül, a zene hangereje automatikusan lecsökken, majd a beszélgetés végén ugyanígy visszatér a normál hangerőre. Egyszerűen párosítsd az SRL-t az okostelefonoddal a zenék közvetítéséhez, a GPS-utasítások meghallgatásához, és fogadj vagy kezdeményezz telefonhívásokat.

 

Az SRL 2 mindent megtesz..

Egy lehetőség, hogy mindig a helyes utat válaszd.

Tapasztald meg az élményt, amit az SRL 2 rengeteg funkciójával kínál neked. Az univerzális és a csoport Intercom funkciók mellett, az SRL 2 zenei megosztást és a Sena Advanced Noise Control technológiáját kínálja. Az intelligens hangerő szabályozza a zene hangerejét, ha a sisakon kívüli környezet változik a szélzaj vagy a megnövelt sebesség miatt. A beépített FM rádióval egyszerűen kereshetsz új csatornákat és rögzítheted kedvenceidet.

 

 SOKOLDALÚ CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG, SOKOLDALÚ FELHASZNÁLÁSRA

Maradj kapcsolatban és vedd kezedbe az irányítást a Sena Smartphone alkalmazással.

Az SRL 2 összekapcsolása a Sena Smartphone App alkalmazással (iPhone és Android) lehetővé teszi az eszköz beállításainak konfigurálását és a gyors útmutató elérését egyetlen gombnyomással. Az SRL 2 könnyedén csatlakozik a Sena RideConnected alkalmazáshoz, amellyel korlátlan mennyiségű motorossal kommunikálhatsz, korlátlan távolságban, mindaddig, amíg mobilinternet hálózathoz csatlakoztok.

Feltöltés alatt....

MÉRETTÁBLÁZAT


HOGYAN MÉRD MEG A FEJMÉRETED

Annak meghatározásához, hogy a fejméreted hol helyezkedik el a SHOEI mérettáblázatán (ez lesz a kiindulópont a megfelelő sisakméret kiválasztásához), vegyél egy puha, rugalmas mérőszalagot és vízszintesen húzd át a fejed körül, 2 cm magasságban a szemöldök felett (a legszélesebb részen a homlokod körül).

Válaszd ki a táblázatból a fejméretedhez legközelebb eső sisakméretet, a fenti méretezési irányelvek alapján. Ha a fejméreted két sisakméret közé esik, akkor először a kisebb méretet próbáld fel.

A TÖKÉLETES MÉRET

Egyik bukósisak sem véd meg biztosan minden előre nem látható, nagy vagy kis sebességű ütközés során. Azonban ahhoz, hogy a lehető legnagyobb mértékben biztosítsuk a fejünk védelmét, a sisaknak tökéletesen kell illeszkednie, és az állszíj záró rendszert is biztonságosan kell rögzíteni. A megfelelő méretű sisak és az állszíj biztonságos rögzítésének elmulasztása nagyon veszélyes, mivel a sisak baleset esetén leeshet, ezzel súlyos fejsérülést vagy halált okozva.

A megfelelő méret kiválasztása érdekében és hogy megtanuld, hogyan kell a sisakot biztonságosan rögzíteni, látogass el üzletünkbe, ahol több évtizedes tapasztalatunkkal állunk rendelkezésedre. A megfelelő illeszkedés nem csak a kényelem miatt fontos, hanem a biztonságod miatt is.