visibility Quick Look

PINLOCK Fólia CW-1,CWR-1,CNS-1,CNS-3 Átlátszó

PINLOCK Fólia CW-1,CWR-1,CNS-1,CNS-3 Átlátszó

Cikkszám : 17280000
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Ár:12.900 Ft
Ár / kg

local_shipping Szállítás - Házhozszállítás Futárszolgálattal 2.790 Ft

PINLOCK Fólia CW-1,CWR-1,CNS-1,CNS-3 Átlátszó

X-SPIRIT 3 / RYD / NXR / GT-AIR / GT-AIR 2 / NEOTEC / NEOTEC 2 / X-SPIRIT 2 / XR-1100 / QWEST típusokhoz.

Feltöltés alatt....

MÉRETTÁBLÁZAT


HOGYAN MÉRD MEG A FEJMÉRETED

Annak meghatározásához, hogy a fejméreted hol helyezkedik el a SHOEI mérettáblázatán (ez lesz a kiindulópont a megfelelő sisakméret kiválasztásához), vegyél egy puha, rugalmas mérőszalagot és vízszintesen húzd át a fejed körül, 2 cm magasságban a szemöldök felett (a legszélesebb részen a homlokod körül).

Válaszd ki a táblázatból a fejméretedhez legközelebb eső sisakméretet, a fenti méretezési irányelvek alapján. Ha a fejméreted két sisakméret közé esik, akkor először a kisebb méretet próbáld fel.

A TÖKÉLETES MÉRET

Egyik bukósisak sem véd meg biztosan minden előre nem látható, nagy vagy kis sebességű ütközés során. Azonban ahhoz, hogy a lehető legnagyobb mértékben biztosítsuk a fejünk védelmét, a sisaknak tökéletesen kell illeszkednie, és az állszíj záró rendszert is biztonságosan kell rögzíteni. A megfelelő méretű sisak és az állszíj biztonságos rögzítésének elmulasztása nagyon veszélyes, mivel a sisak baleset esetén leeshet, ezzel súlyos fejsérülést vagy halált okozva.

A megfelelő méret kiválasztása érdekében és hogy megtanuld, hogyan kell a sisakot biztonságosan rögzíteni, látogass el üzletünkbe, ahol több évtizedes tapasztalatunkkal állunk rendelkezésedre. A megfelelő illeszkedés nem csak a kényelem miatt fontos, hanem a biztonságod miatt is.