visibility Quick Look

Shoei Belső Napszemüveg QSV-1 Sötét Füst

Shoei Belső Napszemüveg QSV-1 Sötét Füst

Fogyasztói ár kedvezménnyel
Ár:16.900 Ft
Ár / kg

local_shipping Szállítás - Házhozszállítás GLS Futárszolgálattal 2.790 Ft

local_shipping Szállítás - Házhozszállítás MPL Futárszolgálattal 1.990 Ft

Shoei Belső Napszemüveg QSV-1 Sötét Füst

SHOEI NEOTEC 1 / NEOTEC 2 / GT-AIR 1 / J-CRUISE 1 típusokhoz.

Feltöltés alatt....

MÉRETTÁBLÁZAT


HOGYAN MÉRD MEG A FEJMÉRETED

Annak meghatározásához, hogy a fejméreted hol helyezkedik el a SHOEI mérettáblázatán (ez lesz a kiindulópont a megfelelő sisakméret kiválasztásához), vegyél egy puha, rugalmas mérőszalagot és vízszintesen húzd át a fejed körül, 2 cm magasságban a szemöldök felett (a legszélesebb részen a homlokod körül).

Válaszd ki a táblázatból a fejméretedhez legközelebb eső sisakméretet, a fenti méretezési irányelvek alapján. Ha a fejméreted két sisakméret közé esik, akkor először a kisebb méretet próbáld fel.

A TÖKÉLETES MÉRET

Egyik bukósisak sem véd meg biztosan minden előre nem látható, nagy vagy kis sebességű ütközés során. Azonban ahhoz, hogy a lehető legnagyobb mértékben biztosítsuk a fejünk védelmét, a sisaknak tökéletesen kell illeszkednie, és az állszíj záró rendszert is biztonságosan kell rögzíteni. A megfelelő méretű sisak és az állszíj biztonságos rögzítésének elmulasztása nagyon veszélyes, mivel a sisak baleset esetén leeshet, ezzel súlyos fejsérülést vagy halált okozva.

A megfelelő méret kiválasztása érdekében és hogy megtanuld, hogyan kell a sisakot biztonságosan rögzíteni, látogass el üzletünkbe, ahol több évtizedes tapasztalatunkkal állunk rendelkezésedre. A megfelelő illeszkedés nem csak a kényelem miatt fontos, hanem a biztonságod miatt is.